Última hora

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: “La vulneració de la Convenció de l’ONU és de forma sistemàtica”

El President d’AILMED al programa ‘Parlem de Diversitat’ de Ràdio Cerdanyola amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Els dijous a les 20 hores a les ones de Ràdio Cerdanyola podeu escoltar el programa de Parlem de Diversitat, presentat per la Lidia López Pinedo i en Juan García. Al programa d’aquest dijous 1-12-16 es va comptar una vegada més amb la intervenció de l’Àngel Gómez, President de l’AILMED, Associacions de Mossos d’Esquadra, Bombers i Policies Locals discapacitats, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat:

Hola bona tarda.

Des de les Associacions de bombers, mossos d’esquadra i policies locals, vull manifestar que el pròxim dia 3 de desembre, com cada any, és el dia de les persones amb discapacitat, fixat per l’ONU.

El fet de tenir un Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, vol dir que no estem en el bon camí, i que no es dóna la integració com una cosa normal sense que no hàgem d’assenyalar un dia per recordar que existim, i en el cas nostre l’únic que volem és poder treballar i un tracte digne com a persones. Una cosa tan senzilla és del tot negada sistemàticament.

Posaré uns exemples. Ara el departament d’Interior no discrimina per raó de sexe, tampoc per raó d’edat, però sí que continua discriminant per raó de discapacitat. Fins quan? Es fan moltes propagandes dient que denunciïs les discriminacions, però és paper mullat, quan ho fas et miren malament i pots tenir represàlies sempre molt subtils.

La vulneració de la Convenció de l’ONU és de forma sistemàtica, i no se li dóna el caràcter que té com a norma quan es diu per part d’alguns tècnics que està per sobre un reglament. Però el més greu és quan al·legues la Convenció als jutjats i Tribunals en les demandes, dient que estàs discriminat per raó de discapacitat i després en les seves sentències no existeix, ni l’anomenen.

Els que menyspreen als discapacitats neguen el dret a la reubicació, van als actes per sortir a la foto i que ben macos fent el senyal d’un cor! La hipocresia està servida. Nosaltres som diferents, no som com ells. Volem ben poc, poder treballar i poder ser reubicats en un lloc adequat.

Per això diem que el dia que no sigui el dels discapacitats, voldrà dir que tenim feta la integració. Mentrestant tindrem aquest dia perquè alguns es facin la foto i es pensin que són algú i dormin tranquils.

Gràcies i bona tarda.

President d’AILMED

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: