Última hora

Cap esment ni del Govern ni dels nostres cossos recordant als propis discapacitats en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

dia-discapacitat

No hi ha res més hipòcrita que fer veure que es dóna suport a la discapacitat i alhora discriminar als propis discapacitats.

Ahir va ser el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Cap esment ni del Govern ni dels nostres cossos recordant als propis discapacitats. Lamentable. No existim ni importem. Un repte: si trobeu alguna cosa ens la feu arribar i rectifiquem.

comentari-facebook-mossos

Tal com vam comentar al Facebook de @mossoscat : “No hi ha res més hipòcrita que fer veure que es dóna suport a la discapacitat un dia com avui i alhora expulsar, segregar i discriminar als propis mossos d’esquadra que han tingut una discapacitat sobrevinguda al llarg de la seva vida laboral. És fins i tot humiliant que ni tan sols el propi cos se’n recordi gens ni mica dels seus propis discapacitats.”

Ens poden ignorar, però seguim aquí i, més que mai, lluitarem per una llei de segona activitat inclusiva i respectuosa amb els drets humans, que obre les portes a totes les persones amb disminucions psicofísiques o discapacitat a poder-se integrar amb igualtat.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: