Última hora

Ciutadans presenta la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals

Agraïm a Ciutadans la iniciativa presa pel diputat Jean M. Castel

El 13 de juliol de 2015 tots els partits amb representació al Parlament de Catalunya van presentar a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals.

La proposició de llei va decaure en convocar-se eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre de 2015. Tenint en compte que això passaria, tots els grups parlamentaris van firmar un document amb el qual es comprometien a tornar a presentar-la a l’inici d’aquesta legislatura, per tal que fos tramitada amb normalitat.

Ha passat un any de legislatura i en compliment del compromís de 13 de juliol de 2015, avui 14 de febrer a les 16.30 hores, el grup parlamentari de Ciutadans ha presentat al registre del Parlament de Catalunya la proposició de llei (núm. d’expedient 202-00048/11).

Des d’aquí agraïm a Ciutadans la iniciativa presa pel diputat Jean M. Castel, demostrant tenir clar l’objectiu de solucionar la situació de discriminació de persones amb discapacitat en els nostres cossos.

Animem a la resta de grups parlamentaris a complir el compromís i la paraula donada.

Ja és hora que tinguem una llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals, que respecti els principis d’igualtat i no discriminació recollits a la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat.

Les persones amb discapacitat necessiten una norma que proclami els nostres drets i els defensi i no normes que ens condemnin a la invisibilitat i a la impotència.

No necessitem “solidaritat”, “paternalismes voluntaristes”, “sensibilitat” ni “hipocresia”, necessitem que s’avanci en els drets de les persones amb discapacitat i fer-los respectar amb una llei de segona activitat d’acord amb els nostres temps.

ciutadans-2

Anuncis
About AILMED (464 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Ciutadans presenta la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals

  1. Espero que sea un buen reglamento y que este no discrimine como el aprobado recientemente en el ayuntamiento de Palafrugell. Donde a pesar de no ser mal reglamento. Se impuso un tope de agentes que podian estar a la vez en esa situación, discriminando así al resto de la plantilla. Que aun reuniendo los requisitos que marca la ley, en caso de sobrepasar ese limite verian vulnerado su derecho.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: