Última hora

Dia de l’Alliberament LGTBI: la PG-ME treballa contra l’homofòbia alhora que SEGREGA i EXCLOU persones amb discapacitat al propi cos

La hipocresia ha estat sempre un dels pilars d’aquest cos

Avui es commemora el Dia per l’Alliberament de lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals. Tot el nostre suport!

Amb aquest motiu avui la Direcció General de la Policia ens comunica a través de la intranet del cos que el cos de Mossos d’Esquadra d’acord amb la missió de protegir la llibertat i la seguretat ciutadana, s’ha compromès activament en la lluita contra qualsevol tipus de discriminació.

Ens explica que arran de l’aprovació, l’octubre del 2014, de la Llei per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, des del CME es van promoure diverses jornades de formació adreçades als caps de les OAC de tota Catalunya, on hi va participar el fiscal especial de delictes d’odi i discriminació de Barcelona, Miquel Angel Aguilar.

També que, en l’àmbit de la prevenció, s’han coordinat per part de l’Àrea Tècnica i de Proximitat de Seguretat Ciutadana, al voltant de 500 xerrades sobre aquesta temàtica adreçades a diferents col·lectius. Igualment, es col·labora en diferents iniciatives amb altres agents socials per abordar integralment aquesta problemàtica com són els departaments d’Ensenyament i el de Benestar i Família, la Fiscalia provincial de Barcelona especialitzada o l’Ajuntament de Barcelona.

Recorda la campanya ‘T’escoltem’ que es va dissenyar amb l’objectiu de sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la naturalesa i les característiques dels delictes d’odi i discriminació i promoure la denúncia en casos relacionats amb conductes discriminatòries.

Presumir de lluita contra la discriminació alhora que es SEGREGUEN i EXCLOUEN persones amb discapacitat al propi cos és NO TENIR CAP MENA DE VERGONYA

Ho sentim però hem de tornar a insistir en que ÉS INDIGNE I TROBEM HIPÒCRITA que amb aquest tema, i altres temes com aquest (nadal solidari, calendari solidari, etc.), el departament d’Interior es vulgui donar un bany d’imatge i presumeixi de lluita contra la discriminació, alhora que SEGREGA i EXCLOU persones amb discapacitat al propi cos. NO TENEN VERGONYA.

Quan es faran jornades de formació pel cos on participi un fiscal especial de delictes d’odi i discriminació on es tracti la segregació i la exclusió de persones amb discapacitat al propi cos?

Quan es faran 500 xerrades sobre aquesta temàtica?

Diu que col·laboren en diferents iniciatives amb altres agents socials. Nosaltres som un agent social, una organització representativa de les persones amb discapacitat del propi cos. Quan col·laboraran amb nosaltres per abordar integralment la nostra problemàtica?

La hipocresia ha estat sempre un dels pilars d’aquest cos amb uns gestors que l’únic que fan és utilitzar el rentat de cara en benefici propi.

Anuncis
About AILMED (459 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: