Última hora

El Ple farà la setmana vinent el debat de la llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat, de Mossos d’Esquadra i de les policies locals a què JxSí ha presentat una esmena a la totalitat

Emplacem als partits a votar en contra d’aquesta esmena a la totalitat

El darrer ple abans de les vacances d’estiu començarà dimarts de la setmana vinent a les tres de la tarda i acabarà divendres.

La sessió començarà amb l’elecció d’un nou vicepresident primer i amb el debat de la proposta de reforma del Reglament, segons l’ordre del dia que han fixat la Mesa i la Junta de Portaveus. La sessió de control es farà, com és habitual, dimecres a les deu del matí, i a continuació el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, compareixerà per informar dels darrers canvis al Govern.

Entre altres qüestions, l’ordre del dia també inclou el debat de totalitat de la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat, de Mossos d’Esquadra i de les policies locals, presentada per Ciutadans, a què Junts pel Sí ha presentat una esmena a la totalitat.

Feia molt de temps que lluitàvem per tal que es complís el compromís signat el 13 de juliol de 2015 per tots els partits polítics amb representació parlamentària l’any 2015.

El compromís era per tal de tramitar una Proposició de Llei de segona activitat pel cos de bombers, de mossos d’esquadra i de les policies locals. El text d’aquesta proposició s’empara en la Convenció de l’ONU dels drets de les persones amb discapacitat. De set signatures solament un partit va acomplir el compromís, aquest partit és Ciutadans.

Ara entre els signataris del compromís tenim els dos extrems, un partit presenta la Proposició de Llei de segona activitat i un altre presenta en contra del compromís una ESMENA A LA TOTALITAT. La resta ni sí ni no, ja veurem.

El que veiem clar és que Interior porta a Junts pel Sí a presentar l’esmena i impedir la tramitació de proposició la llei de segona activitat adaptada a la Convenció. El que està fent el departament d’Interior implicant a Junts pel Sí perquè es rebutgi tramitar aquesta proposició de llei és una GRANDÍSSIMA VERGONYA.

El que necessitem és una llei de segona activitat com la que s’ha presentat ara, una llei que posi fi a la discriminació, que respecti els drets humans i la igualtat a mossos d’esquadra, bombers i policies locals quan tenen una discapacitat sobrevinguda, que s’empari en la Convenció de l’ONU dels drets de les persones amb discapacitat.

Si es guanya l’esmena a la totalitat i es tomba aquesta proposició de llei, vol dir que la llei queda rebutjada i no es tramitarà.

Des d’aquí emplacem als partits a votar en contra d’aquesta esmena a la totalitat i a donar pas a tramitar la llei en ponència per donar veu a totes les parts interessades i aclarir, modificar i millorar el que calgui d’un text que ha de posar fi a la discriminació de persones amb discapacitat d’aquests cossos.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on El Ple farà la setmana vinent el debat de la llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat, de Mossos d’Esquadra i de les policies locals a què JxSí ha presentat una esmena a la totalitat

  1. Vaya asociación tan plural y dada a participar. A la que se pone un post sobre el tema de la segunda actividad de los mossos criticandoos, vais y lo borrais no vaya a ser que alguien pueda decir alguna verdad sobre vosotros.
    Insistiré mientras pueda mediante este comentario. ¿Qué esperabais abriendo la caja de Pandora? Tanto molestar para que os devuelvan la placa y el uniforme y lo que conseguireis es que muchos compañeros pierdan o no consigan la pensión por incapacidad. Parece mentirà que algunos lleveis tantos años y no os deis cuenta que el la Generalitat està lleno de gente que le pides A y te acaba dándo B, C y D, las cuales solo benefician a la Administración y nunca al trabajador. A veces es más productivo no hacer nada que remover la mierda. Si os aburre vuestra vida buscad algo que hacer que no moleste a otros.
    Gracias por nada

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: