Última hora

Agraïm el suport d’afiliats i sindicats al Parlament i dels grups parlamentaris que van votar en contra de l’esmena a la totalitat a la Llei de Segona Activitat

Junts pel Sí i la CUP han incomplert el compromís i la paraula donada. El més greu és que es tractava d'un compromís amb una llei a favor dels drets humans i la dignitat de persones amb discapacitat.

Com ja us vam informar, en l’últim Ple de Parlament Junts pel Sí i la CUP han impedit que continués el tràmit de la Llei de Segona Activitat per Mossos, Bombers i Policia Locals votant a favor d’una esmena a la totalitat.

Des d’aquí les tres associacions volem agrair el suport i que votessin en contra de l’esmena a la totalitat als grups parlamentaris de Ciutadans, Socialista, Catalunya Sí que es Pot i Partit Popular de Catalunya.

Si fem memòria, el 13 de juliol de 2015, TOTS EL PARTITS amb representació al Parlament de Catalunya van presentar a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat. Donat que era quasi segur que es convoquessin eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre  de 2015, això provocaria que la Proposició de llei decaigués, per tant tots els grups parlamentaris van firmar un document amb què es comprometien a tornar a presentar-la a l’inici d’aquesta legislatura.

Junts pel Sí i la CUP han incomplert el compromís i la paraula donada. El més greu és que es tractava d’un compromís amb una llei a favor dels drets humans i la dignitat de persones amb discapacitat

Ciutadans va presentar la llei complint la seva paraula donada amb el compromís. Els grups que han votat en contra de l’esmena a la totalitat finalment han complert de facto el compromís firmat dels Grups Parlamentaris sobre la Proposició de llei de regulació de la segona activitat.

Evidentment, Junts pel Sí i la CUP han incomplert el compromís i la paraula donada. El més greu és que es tractava d’un compromís amb una llei a favor dels drets humans i la dignitat de persones amb discapacitat.

Volem que quedi clar que aquesta llei no és de Ciutadans, encara que Ciutadans la va presentar. Aquesta llei és nostra, la vam redactar nosaltres el 2015.

Les tres associacions volem agrair també als companys, afiliats i no afiliats, el llarg suport que vam tenir en forma de concentració amb una pancarta davant de la porta del Parlament de Catalunya. També agraïm especialment el suport i la presència dintre i fora del Parlament de COCARMI/CERMI i d’alguns sindicats: USPAC de mossos d’esquadra, USOC de Policies locals de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallés, CSIF de Policies locals de l’Ajuntament de Barcelona , UGT de Bombers, CSIF de Bombers, CATAC de Bombers i IAC-CATAC.

La nostra primera concentració es va fer en l’època en què estava Saura al Govern, alguns han repetit concentració en contra.

Lamentem la presa de pèl que hem patit per part d’aquells que quan estaven a l’oposició ens donaven suport.

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: