Última hora

L’Ajuntament de Palamós haurà de reconèixer una segona activitat per a un policia incapacitat

El jutjat considera nuls de ple dret els decrets de l’Ajuntament que li denegaven la petició i el jubilaven de manera forçosa

Acn | Palamós 23.01.2018 | 14:29

El Jutjat Contenciós Número 1 de Girona ha donat la raó a un agent de la Policia Local amb una incapacitat permanent total de Palamós (Baix Empordà) i obliga l’ajuntament a reconèixer-li el dret a passar a una segona activitat. La sentència considera nuls de ple dret els decrets que van declarar la seva jubilació forçosa i li van denegar la petició de poder fer una altra tasca laboral. El cas es remunta a l’any 2016 quan l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) va donar-li una incapacitat permanent total. Aleshores, el consistori via decret d’alcaldia va declarar la seva jubilació forçosa malgrat que, segons la resolució, la sol·licitud d’una segona activitat s’havia fet prèviament. Per tot plegat, la sentència reconeix el dret al recurrent amb efecte retroactiu des del moment en què se li va denegar el reconeixement […] (Continua llegint al Diari de Girona)

About AILPOLD (90 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Policia Local amb Discapacitats (AILPOLD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels policies locals que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: