Última hora

Reincorporació després de quasi un any de persones amb discapacitat a places de tècnics de suport al cos de mossos d’esquadra

Quasi un any apilant sol·licituds d’aquestes persones amb discapacitat i deixant passar el temps sense que cobrin cap nòmina, ni estiguin cotitzant

Us informem que s’ha començat aquesta setmana la reincorporació de més de 25 tècnics de suport no policial. La dada que podem donar és aproximada, ja que se’ns neguen alguns drets, com és poder assistir a la comissió de 2a activitat i tenir informació directa de la Direcció General, així com poder acompanyar als companys el dia de la signatura, en hores de feina, drets emparats en algunes normes.

Portàvem quasi un any esperant aquestes reincorporacions. Sí, heu llegit bé: quasi un any.

Una de les excuses que sempre s’han posat per aquesta desídia és que funció pública no creava les places, ara s’afegeix que no se sap qui ha de firmar per acabar potser dient que es culpa del 155. Excuses de mal pagador.

És una vergonya que es tracti així a persones amb discapacitat en aquest cos. Aquesta forma d’actuar ja estem acostumats, no ens ve de nou. No arribem a entendre la deixadesa amb què s’estan gestionant aquestes qüestions, apilant sol·licituds i deixant passar el temps sense que aquestes persones amb discapacitat cobrin cap nòmina, ni estiguin cotitzant.

Com si fossin números i no persones. Aquesta és la gran estima que ens tenen als membres del cos. Així ens valoren quan ens ve una discapacitat.

El cert és que no hi ha excuses vàlides perquè les reincorporacions no siguin l’endemà de la resolució de l’INSS i que a posteriori es vagin tramitant els expedients corresponents, com es fa amb altres matèries. Es pot fer perfectament i s’hauria de fer.

Per altra banda, és irònic que ara apareguin parlant sobre aquest tema alguns que durant tot el temps que portem des que es va aprovar el decret de segona activitat s’han dedicat a posar bastons a les rodes, fins i tot criticant els companys amb discapacitat. Lleig, ja que demà pots ser tu. És clar que la tasca que realitza aquesta associació pot ser criticable, pots estar d’acord o no, però el que és cert i demostrable és que vàrem iniciar sols els procediments a partir l’any 2005, sense l’ajut de ningú. Volem repetir: DE NINGÚ.

Es poden reclamar molts drets laborals, però perquè els vull si em deixen sense feina? El principal dret és el del treball, la resta de coses van aparellades amb aquest dret.

Informem aquests companys que tenim sentències que diuen que s’ha de pagar amb efectes retroactius. NO DUBTEU EN RECLAMAR. Aquí ens teniu pel que necessiteu.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: