Última hora

Assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED)

El dissabte dia 29 de setembre va tenir lloc, a l’edifici de l’ONCE a Barcelona, l’Assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED) de l’any 2018. També ens va acompanyar el president de l’associació germana de Bombers, Jaume Navarro. 

L’assemblea va tenir un gran èxit d’assistència, entre persones amb discapacitat o sense, afiliats, simpatitzants, tècnics de suport, segona activitat, companys/es amb fills discapacitats i la presència d’un sindicat del cos.

Entre altres qüestions, es va exposar i analitzar l’actual situació de segona activitat i les incapacitats permanents al cos de mossos d’esquadra, tots els temes que es van tractar en la reunió amb el conseller d’Interior, així com les darreres sentències, en quin punt estan ara tots els temes judicials en marxa i els que es volen engegar. Farem un comunicat resumint tot.

Moltes gràcies per la vostra assistència i la vostra aportació i participació en tots els assumptes per avançar tots junts en la lluita contra la discriminació i vulneració de drets de persones amb discapacitat i per defensar els nostres drets. 

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: