Última hora

Comunicat sobre la concentració pel retorn dels drets retallats de la plataforma mosS.O.S.

El 18 i 19 de novembre hi haurà una concentració pel retorn dels drets retallats amb motiu del Consell de policia que es realitzarà al Departament d’interior. La plataforma mosS.O.S. va contactar amb nosaltres per correu electrònic.

En la resposta vam fer un resum sobre la nostra problemàtica, que tracta de discriminació, d’igualtat i d’integració digna i respectuosa de persones amb discapacitat. Que sobretot volem fer entendre que TOTS estem al mateix sac, tots es juguen la vida i la salut en aquesta professió, tots ens fem grans i poder patir malalties de tota mena, és una cosa transversal, no una cosa que s’han muntat uns quants a part del cos.

En una professió tan perillosa i amb penositat com la nostra un dels drets primordials és que passi el que li passi a tot moss@ és que tingui el futur assegurat i les portes obertes a seguir servint en tot el que pugui ser útil. Tenir una discapacitat no és “muntar-s’ho bé” com ens diuen molts companys, és molt cruel sentir això de persones amb les quals has servit i que se suposa han de perseguir l’odi i la discriminació.

Finalment, vam agrair la invitació i vam afegir que estaria bé que ens puguem reunir per tal de saber què reclamen, i per tal que sàpiguen de primera mà què fem i en quines propostes treballem.

Dit tot això, comuniquem a tots els nostres afiliats que si es vol assistir a la dita concentració, aquesta associació no s’hi oposa a què cada un personalment ho decideixi.

La junta
16 de novembre de 2018.

Anuncis
About AILMED (470 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: