Última hora

La Direcció General de la Policia soluciona poder cobrar la millora de la prestació de la incapacitat temporal un cop exhaurit el període màxim

Us comuniquem una qüestió que es va tractar en la darrera reunió amb el Conseller d’Interior i el Director General de la Policia i que ha donat els seus fruits, ja que el departament d’Interior ho està solucionant en part, ja que considerem que no caldria donar de baixa al funcionari, si no fos necessari, fins a la resolució de l’INSS.

Als funcionaris del cos que han exhaurit el període màxim d’incapacitat temporal de 545 dies se’ls tramita la baixa a la Seguretat Social i la baixa en la nòmina del departament. El pagament de la prestació per incapacitat temporal passa llavors a abonar-se directament per l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS).

Ara la novetat és que en el moment que el funcionari disposi de la resolució de l’INSS en relació a l’expedient d’incapacitat, s’haurà de presentar un escrit sol·licitant la millora de la prestació de la incapacitat temporal, el qual acompanyarà d’una còpia d’aquesta resolució de l’INSS per tal d’acreditar que a partir dels 546 dies l’import percebut era en concepte de subsidi per incapacitat temporal.

D’aquesta manera se soluciona el fet de poder cobrar la millora de la prestació de la incapacitat temporal entre el dia 546 d’incapacitat temporal i la data de la resolució de l’INSS, un període de temps sense nòmina que pot allargar-se bastant per diferents factors.

Ho trobem molt positiu i esperem que també es vagin donant solucions a altres temes que també es van tractar.

Estem preparant un formulari que tindreu aviat a la vostra disposició perquè ens el pugueu demanar.

Anuncis
About AILMED (472 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: