Última hora

Després de 12 anys d’existència, la Direcció General de la Policia posa un enllaç a la nostra web al portal web intern de mossos d’esquadra

Després de 12 anys d’existència de la nostra associació, i de reiterades peticions al llarg de tot aquest temps, per fi la Direcció General de la Policia ha posat un enllaç de la nostra pàgina web al portal web intern de mossos d’esquadra.

Agraïm a la Direcció General de la Policia que pugui aparèixer en aquest portal una entitat que defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d’esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda. És un fet molt positiu que finalment, després de tants anys d’existència, arribi un gest així.

Era sorprenent que, per exemple, any rere any es publiqués en aquest portal web intern la campanya per vendre calendaris solidaris mentre s’obviava l’existència d’una entitat de persones discapacitades al mateix cos de mossos d’esquadra.

L’enllaç el podeu trobar a la pestanya de “personal” on ens trobareu a la subpestanya  “entitats” com a AILMED.

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: