Última hora

Les Associacions per la Integració laboral de Mossos d’Esquadra i de policies Locals amb Discapacitat en directe a la Xarxa Audiovisual Local

Demà dimarts dia 21 de maig hi serem en directe sobre les 9h a la Xarxa Audiovisual Local (XAL) al programa Notícies en xarxa.  El tema serà la discriminació dels agents policials amb discapacitat, tenint present el recent dictamen de Nacions Unides que conclou que el Ajuntament de Barcelona ha discriminat un policia local por impedir-li passar a una segona activitat per motiu de la seva discapacitat.

Hi seran presents els presidents de les Associacions per a la Integració laboral de Mossos d’Esquadra i de Policies Locals amb Discapacitat, Àngel Gómez Quintero, i Vicens Flores. A més de president de la associació, Vicens Flores és el policia local afectat per la resolució de Nacions Unides i explicarà la seva experiència.

Ho podeu seguir en directe a http://www.alacarta.cat/graella/tv

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: