Última hora

Hem aconseguit les primeres resolucions de l’INSS que estimen la compatibilitat de la prestació d’incapacitat permanent total amb el treball de suport tècnic no policial

Durant aquesta darrera setmana, s’han aconseguit les primeres resolucions de l’INSS que estimen la compatibilitat de la prestació d’incapacitat permanent total amb el treball de suport tècnic no policial. Són unes Resolucions que resolen reclamacions prèvies formulades en expedients seguits per l’INSS respecte d’alguns dels nostres afiliats, els quals han estat assistits pel despatx d’advocats Crespo & Fanlo Advocats.

L’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) reconeixia a alguns dels nostres afiliats en situació d’incapacitat permanent total, i aquests posteriorment sol·licitaven la plaça de suport tècnic no policial a l’empara del Decret 246/2008, de 16 de desembre, de la situació administrativa especial de segona activitat en el Cos de Mossos d’Esquadra.

Quan els nostres afiliats van començar a treballar, segons estableix la norma,  van comunicar a l’INSS l’inici de la nova activitat laboral com a tècnic de suport no policial i, tot seguit, l’INSS va procedir a revisar el grau de l’incapacitat permanent a tots ells; un cop confirmava el mateix grau d’incapacitat, van rebre resolucions que declaraven la incompatibilitat de la prestació amb l’exercici de la nova activitat en entendre que es tractava de la mateixa professió.

Contra aquestes resolucions els nostres afiliats van interposar les reclamacions prèvies corresponents formulant al·legacions i sobre aquest tema la Direcció General d’Ordenació Jurídica de l’INSS va emetre un informe en el sentit de considerar compatible la prestació amb la nova activitat laboral com a tècnic de suport no policial.

Així doncs, l’INSS ha emès unes recents Resolucions estimatòries de les reclamacions prèvies d’alguns dels nostres afiliats deixant sense efecte les resolucions per les quals es declarava la incompatibilitat.

Anirem informant dels avenços que es produeixin en aquest assumpte i de les accions que portarem a terme.

Seguirem lluitant.

About AILMED (540 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

4 Comments on Hem aconseguit les primeres resolucions de l’INSS que estimen la compatibilitat de la prestació d’incapacitat permanent total amb el treball de suport tècnic no policial

  1. hola , ja que treballeu en interès del cos de mossos podeu penjar a la web aquest Informe de la direcció general d’Ordenació de la Seguretat Social, gràcies

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: