Última hora

AILMED afegeix les seves propostes a la Consulta Pública Prèvia per modificar la regulació de segona activitat en el cos de Mossos d’Esquadra

El Govern va decidir impulsar la consulta pública prèvia a la regulació de la segona activitat en el cos de Mossos d’Esquadra. Es tracta de la preceptiva consulta pública que ha de dur a terme el Govern cada vegada que impulsa l’elaboració d’un Projecte de decret.

Ja vam anunciar que la nostra associació participaria i aportaria en l’elaboració d’aquest projecte de decret i que, com no podria ser d’altra manera, prendríem totes les accions oportunes si aquestes modificacions perjudiquen de qualsevol manera els nostres afiliats.

L’Associació per la Integració Laboral – Mossos d’Esquadra amb Discapacitats (AILMED), ha afegit les seves propostes al Portal Participa gencat on es desenvolupa la Consulta Pública Prèvia per modificar la regulació de segona activitat en el cos de Mossos d’Esquadra.

La manera de fer-ho ha estat contestant primer punt per punt el contingut del document sobre els aspectes objectes de consulta que s’havia penjat al Portal Participa gencat, per després acabar fent una sèrie de propostes al final del document.

De moment es tracta d’una consulta pública prèvia sobre una sèrie d’aspectes sense tenir un text del Projecte de decret, esperem que a través de les propostes que hem afegit amb el document que us oferim quedi clara la nostra postura al respecte.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: