Última hora

Assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED)

Estimats afiliats i simpatitzants, el dissabte 15 de febrer 2020 hi ha prevista una important assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED). Aquesta assemblea tindrà lloc a les 10:30h a la zona del bar (entrant per la porta a la dreta) de l’Edifici de l’ONCE del carrer Sepúlveda núm. 1 de Barcelona.

Intervindran a l’assemblea les lletrades Da. Mónica Fanlo i Da. Nereida Crespo, de Crespo & Fanlo Advocats Associats.

Esperem la vostra assistència i la vostra aportació i participació en tots els assumptes per avançar tots junts en la lluita per defensar els nostres drets.

Si us plau, és important que confirmeu la vostra assistència!! Gràcies!

En finalitzar es farà un dinar al bar de l’ONCE. Si us plau, per tal de reservar el que es vulgui quedar que ho confirmi! Gràcies!

Us demanem que feu ressó de l’assemblea perquè vingui el màxim de gent. Podeu penjar als serveis aquest comunicat que us adjuntem!

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on Assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED)

 1. Hola,sóc Jessica,tinc 33 anys i sóc auxiliar de control d’accés, a l’espera del exàmen de controlador ,i pot ser el curs de vigilant de seguretat.
  En els meus diferents treballs he conegut alguns companys de mossos,gub y bombers,i volien animar me per a presentar-me a algun cos de seguretat pública.
  Però tinc minusvalidesa (No m’impideix no fer res) i en escoles de preparació d’oposicions ,directament no em volen ni ajudar a estudiar perquè ,segons ells,no puc ni fer convocatòria.
  Voldria ajuda i informació.
  Gràcies

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: