Última hora

AILMED afegeix les seves propostes a la Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de Mossos d’Esquadra

El Govern va decidir impulsar la Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

L’Associació per la Integració Laboral – Mossos d’Esquadra amb Discapacitats (AILMED), ha afegit aquestes propostes al Portal Participa gencat on es desenvolupa aquesta Consulta pública prèvia:

  1. Les persones funcionaries del cos de mossos d’esquadra que tinguin discapacitat, tant si estan en segona activitat o en plaça adaptada, i no puguin portar cinturó, armilla, etc., amb el pes que això comporta, o les que tinguin alguna discapacitat de tipus psicològic, si no poden portar arma tampoc haurien de portar uniforme. I si no poden portar arma per problemes psicofísics tampoc haurien de portar cotxes logotipats.
  2. Les persones jubilades del cos de mossos d’esquadra haurien de poder mantenir la placa, la credencial i l’uniforme bàsic per poder assistir a actes institucionals tal i com passa en altres cossos. Es podria diferenciar que en el carnet porti una distinció de “jubilat” i, si no és el cas de cap expedient psicològic o altres temes greus, podria mantenir credencial i placa per tal de poder mantenir la seva arma particular.
  3. Els problemes d’aquest cos no es solucionen canviant la uniformitat. La imatge no ho és tot. És deuen diners de pagues extres, d’hores extres, drets perduts com el FAS, vals menjadors, etc., i ara és el moment de gastar diners en uniformitats?
About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: