Última hora

Una altra mesura cautelaríssima del TSJC que suspen la jubilació forçosa als 65 anys i permet de moment perllongar l’edat de jubilació

Recentment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va permetre per mesura cautelaríssima que es continuï treballant fins als 70 anys com a tècnic de suport no policial. Com ja us vam explicar, es tractava del cas del president de la nostra associació AILMED, Àngel Gómez-Quintero, que avui dia continua treballant després de complir l’edat de 65 anys.

Ara un altre company, sota la direcció lletrada de Mónica Fanlo de Crespo & Fanlo Advocats, a punt de complir l’edat de 65 anys va sol·licitar la prolongació en el servei més enllà d’aquesta edat, és a dir, poder jubilar-se més tard. Mitjançant una Resolució del Director General de Policia del Departament D’Interior de la Generalitat de Catalunya també es va procedir a denegar-li el dret a prolongar el servei.

Va presentar anunci de contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra aquesta Resolució. En el mateix escrit d’interposició es va sol·licitar que s’adoptés una mesura cautelaríssima, la qual es pot mantenir fins que recaigui sentència ferma a causa de les circumstàncies especials que concorrien en aquest cas i acreditant la urgència i els danys i perjudicis que li causarien al funcionari en cas de no acordar la mesura cautelar sol·licitada.

Finalment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya també li ha donat la raó i va suspendre amb mesura cautelaríssima la Resolució del Departament D’Interior de la Generalitat de Catalunya, per la qual es procedeix a denegar el dret a prolongar el servei.

Ja vam dir que s’havia obert una porta que fins ara estava tancada pel departament d’Interior, doncs bé, ja tenim aquí el segon cas d’aquest tipus. I els que vindran.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Una altra mesura cautelaríssima del TSJC que suspen la jubilació forçosa als 65 anys i permet de moment perllongar l’edat de jubilació

  1. Bon treball, enhorabona!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: