Última hora

Primer comunicat d’AILMED sobre la Comissió permanent de segona activitat de mossos d’esquadra de 6 de juliol de 2020

L’Associació per la Integració Laboral – Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED) ha pogut participar aquest matí a la Comissió permanent de segona activitat de mossos d’esquadra de 6 de juliol de 2020.

El punt principal tractat d’avui ha estat el decret de segona activitat que es vol aprovar. Nosaltres hem expressat que no se’ns pot demanar encara la nostra l’opinió sense haver llegit i estudiat a fons el contingut, a partir que ho puguem fer ja farem un comunicat exhaustiu.

Per altra banda, el que no es pot consentir són aquells que es diuen representants dels treballadors i estan contínuament dient falsedats en contra de la nostra associació. Com avui mateix, amb un atac sistemàtic i incomprensible contra aquesta entitat. Les falsedats, les mentides i buscar l’enfrontament no ajuden a ningú, més aviat al contrari.

El que es diu de nosaltres és rotundament fals, ja hem dit reiteradament que a partir del 2017 aquesta associació, a causa d’una sentència del Suprem, va reconsiderar que era inacceptable que els tècnics de suport no policial passessin a segona activitat.

Es veu que algú, que no ha aconseguit els seus propòsits envers aquesta associació, no s’actualitza simplement mirant el que hem publicat a la nostra pàgina web aquests últims anys i es fixa en les publicacions desactualitzades, la qual cosa creiem que és molt greu.

A algú li entra al cap que aquesta associació es vulgui perjudicar a si mateixa i als seus membres? Qui s’ho pot creure això? Quina finalitat es persegueix intentant desacreditar dient aquestes mentides i falsedats?

Ens preguntem on estaven l’any 2005, 2006, 2007…, aquests senyors que es dediquen a criticar. On estaven quan la majoria de la junta d’aquesta associació estàvem al carrer amb una discapacitat i lluitant per una reincorporació?

El que s’ha de fer és fer les coses correctament, amb la consideració deguda cap a una entitat que defensa drets de persones amb discapacitat i sense faltar al respecte a ningú, i sobretot no preocupar-se de les coses dels demés i preocupar-te de tu mateix. Per cert, per acabar volem recordar que aquesta entitat no rep ni un euro per part de la generalitat, ni té alliberats. Tot el que fem ho fem de forma voluntària i altruista. Ho farien vostés també?

Seguiran més comunicats. Si us plau, feu córrer aquest comunicat i pengeu-lo als serveis. Gràcies pel vostre suport.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: