Última hora

Els tècnics de suport no policial són incorporats a l’aplicatiu de Planificació i Gestió Horària després de dotze anys d’existència

Fa dotze anys de l’existència dels llocs de treball de suport tècnic no policial, unes places que queden fora de la segona activitat del cos i que poden ser sol·licitades un cop el funcionari ha estat donat de baixa i deixa de ser policia per causa d’una incapacitat permanent.  

De sobte, després d’aquests dotze anys, i pràcticament per sorpresa, s’ha implementat que tota la gestió horària del personal adscrit a llocs de treball de suport tècnic no policial s’informi a l’aplicatiu Planificació i Gestió Horària (PGH), de la mateixa manera que es fa amb tot el personal del CME, com també facultatius i tècnics.

L’assignació a quadrant a PGH d’aquest personal amb discapacitat s’ha realitzat partir de l’inici de l’any policial 2021, és a dir, a partir del dia 1 de febrer de 2021.

Fins ara, tots aquests anys, la gestió horària d’aquest personal, que té un perfil d’administratiu, era realitzada pels caps d’administració del lloc de treball.

Seguirem de prop i més endavant valorarem com es desenvolupa i quina repercussió pot tenir aquest canvi en la gestió horària a l’aplicatiu PGH d’aquest personal.

About AILMED (546 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: