Última hora

El departament d’Interior segueix pel seu compte amb projectes de l’anterior legislatura sense esperar que es formi Govern

Des del departament d’Interior se’ns ha convocat el dia 18 de febrer a una sessió extraordinària de la Comissió Permanent de Segona Activitat (COPSA) per debatre sobre el decret de segona activitat i manteniment de les aptituds psicofísiques. En aquesta primera sessió extraordinària es vol treballar en el text de projecte de decret fins a l’article 7, Capítol 2. També se’ns ha convocat a la propera sessió ordinària de la COPSA el dia 19 de febrer.

Al respecte volem manifestar que considerem totalment fora de lloc aquestes convocatòries. No entenem com immediatament després d’uns resultats electorals, el departament d’Interior vol seguir endavant pel seu compte amb un tema com aquest que és de l’anterior legislatura.

Entenem que seria molt més adient esperar que es formi Govern, saber qui dirigirà el Govern de la Generalitat de Catalunya i el departament d’Interior, i després veure quines prioritats, donada la greu situació actual, tindrà el nou Govern.

Fins aleshores el més normal seria la suspensió de les convocatòries d’aquestes comissions.

About AILMED (546 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: