Última hora

Preguntem al director general de la Policia com realitza l’administració el càlcul del complement d’Incapacitat Temporal (IT) a partir de l’any de baixa

Recentment hem tramitat per registre unes instàncies al director general de la Policia del Departament d’Interior, per tal de sol·licitar tota una sèrie de qüestions.

En una d’elles demanen informació sobre el pagament al treballador a partir de l’any de baixa, d’Incapacitat Temporal (IT).

A partir de l’any de baixa, d’Incapacitat Temporal (IT), segons normativa de la Seguretat Social, s’hauria de dur a terme el pagament directe al treballador per part de l’INSS, complementat per l’administració de tal forma que el treballador cobri el 100%.

Sabem que l’INSS paga el 75% de la base reguladora del mes anterior a la Incapacitat Temporal, el que no sabem és quina fórmula s’aplica per calcular el complement d’IT que fa el departament d’Interior.

Així, hem sol·licitat que ens diguin exactament, amb un exemple entenedor, com realitza l’administració el càlcul del complement d’IT. I també com es calcula per les pagues extres de juny i desembre en el càlcul que realitza l’administració.

Veurem quina resposta se’ns dóna i us la farem arribar tan bon punt la tinguem.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: