Última hora

Preguntem al director general de la Policia sobre quines són les funcions no policials que pot realitzar el personal amb discapacitat que ocupa llocs de treball de Tècnic de Suport no Policial (TSNP)

Recentment hem tramitat per registre unes instàncies al director general de la Policia del Departament d’Interior, per tal de sol·licitar tota una sèrie de qüestions.

En una d’elles demanen informació sobre quines són les funcions no policials que pot realitzar el personal amb discapacitat que ocupa llocs de treball de Tècnic de Suport no Policial (TSNP).

Hem rebut informació respecte a l’enviament de correus electrònics, en l’àmbit de la Direcció General de la Policia, el contingut dels quals fa referència al fet que el personal que ocupa llocs de treball de Tècnic de Suport no Policial (TSNP) realitzi funcions agafant denúncies penals a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de les comissaries de mossos d’esquadra.

Hem de recordar que els Tècnics de Suport no Policial (TSNP) són persones amb discapacitat que ocupen “llocs de treball de suport tècnic per als qui no poden continuar fent tasques policials” (Capítol 5, Articles 19 a 25, del Decret 246/2008). No són llocs de segona activitat, sinó que es tracta de llocs de treball als quals aquestes persones han pogut accedir després d’haver-se-les declarat la incapacitat permanent total, i que l’activitat dels quals en cap cas no implica l’exercici de tasques policials.

Així, hem sol·licitat que ens responguin si agafar denúncies penals en una OAC es tracta d’una funció policial o, al contrari, es tracta d’una funció no policial. Així mateix, que aclareixi amb alguna instrucció, o document adient, quines són les funcions no policials que pot realitzar el personal amb discapacitat que ocupa llocs de treball de Tècnic de Suport no Policial (TSNP).

Veurem quina resposta se’ns dóna i us la farem arribar tan bon punt la tinguem.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: