Última hora

El conseller Elena ens afirma en una reunió que no passarà que les persones que tinguin una incapacitat permanent total s’hagin de quedar només amb la pensió

Dilluns 18 d’octubre aquesta associació, AILMED, representada pel seu president Àngel Gómez-Quintero i per Miquel Àngel Reguero, Evaristo Camacho i Natalia Bilbeny, va tenir una reunió presencial amb el conseller d’Interior, Sr. Joan Ignasi Elena García, el secretari general d’Interior, Sr. Oriol Amorós i March,  el director general de la Policia, Sr. Pere Ferrer Sastre i la subdirectora general de Recursos Humans, Sra. Esperança Cartiel Armida. Des d’aquí volem agrair que ens hagin atès.

El nucli de la reunió es va centrar en la darrera sessió ordinària del 16 de setembre de la Comissió Permanent de Segona Activitat (COPSA) en relació als llocs de tècnic de suport no policial, del contingut de la qual opinem en l’anterior post, i la posterior nota informativa de la Direcció General de la Policia del 20 de setembre de 2021, que va crear una gran angoixa al col·lectiu de persones amb discapacitat del cos per por a quedar-se sense un lloc de treball.

En relació a les places de tècnics de suport no policial en aquesta reunió el Conseller ens va dir:

“importantíssima aquesta reunió per aclarir que nosaltres no creiem que les persones que tinguin una incapacitat permanent total s’hagin de quedar només amb la pensió, per tant això no passarà

“si la gent ha pensat que es quedarà amb el 55% només del sou, és normal que estigui així, però ja hem dit que això no passarà”

Ara,

La pilota està sobre la teulada de la Direcció General de la Policia.

Rectifiquin la nota informativa del 20 de setembre de 2021 en relació els darrers 80 llocs de suport tècnic no policial i que no s’atendria cap més sol·licitud, així com altres comentaris.

Aquesta és la intenció que va manifestar el conseller, i considerem que pot exigir el seu compliment.

Continuarem informant de properes reunions.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

4 Comments on El conseller Elena ens afirma en una reunió que no passarà que les persones que tinguin una incapacitat permanent total s’hagin de quedar només amb la pensió

 1. Pels que estem esperant resposta del’inss, tranquilitza una mica, però qualsevol es refia d’un polític.

  M'agrada

 2. Moltes gràcies

  M'agrada

 3. Feu una gran feina, moltes gràcies!!

  M'agrada

 4. Gràcies per la vostra feina i suport constant

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: