Última hora

AILMED compareixerà davant la Comissió d’Interior per a informar sobre la situació laboral de les persones amb discapacitat al cos de mossos d’esquadra

Us informem que s’ha adoptat per la Comissió d’Interior en la sessió 29, tinguda el dia 1.03.2023, la Compareixença d’una representació de l’Associació per la Integració Laboral – Mossos d’Esquadra amb Discapacitat davant la Comissió d’Interior per a informar sobre la situació laboral del col·lectiu.

Donarem a conèixer de primera mà que està passant amb les persones amb discapacitat al cos de mossos d’esquadra.

Queda pendent de fixar data per aquesta compareixença que tindrà lloc en una pròxima sessió de la Comissió d’Interior, al Parlament de Catalunya.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on AILMED compareixerà davant la Comissió d’Interior per a informar sobre la situació laboral de les persones amb discapacitat al cos de mossos d’esquadra

  1. Sou grans!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: