Última hora

Ampliem l’aforament per l’assemblea general d’AILMED amb una sala bastant més gran per donar cabuda a tothom

Com ja sabeu, el dissabte 15 d’abril 2023 a les 10:30 h hi ha prevista una assemblea general de l’Associació per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (AILMED).

D’entrada us vam dir que les places eren limitades i us demanàvem confirmació de la vostra assistència, per tal de no ultrapassar el màxim aforament que teníem a la sala de l’Edifici de l’ONCE que teníem reservada per a l’ocasió.

Ara, us informem que, amb totes les confirmacions que s’han fet fins al moment, hem hagut de canviar a una sala bastant més gran per poder donar cabuda a tothom. Es tracta de l’Auditori de l’ONCE situat a la Gran Via de les Corts Catalanes núm. 400.

Amb les noves dimensions i aforament d’aquesta nova sala ens veiem en disposició de comunicar-vos que, totes les persones que heu confirmat fins al moment la vostra assistència i les que aneu confirmant la vostra assistència a partir d’ara, podeu venir a l’assemblea amb acompanyants o persones no afiliades que estiguin interessades en el projecte de la nostra associació.   

Els que ja heu confirmat no cal que ho torneu a fer si finalment veniu acompanyats. Els que encara no heu confirmat, no cal posar dades dels acompanyants, només poseu les vostres dades i sumeu el nombre d’assistents que hi anireu a la casella corresponent. Ho podeu fer amb el formulari del post que anunciava l’assemblea.

Moltes gràcies per l’interès de tantes persones. Junts som més forts!

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: