Última hora

Reunions amb Convergència i Unió, Partit Popular de Catalunya i Ciutadans-Partit de la Ciutadania

parlamentcatalunyaEn el dia d’avui hem tingut diverses reunions de treball amb els diferents grups de l’oposició, concretament amb el Sr. Artur Mas i Gavarró, la Sra. Elena Ribera i Garijo i el Sr. Alex Bas per part de CIU, amb la Sra. Montserrat Nebrera per part del PPC i amb el Sr. José Domingo per part de Ciutadans.

.

L’objectiu era analitzar a fons els últims esdeveniments ocorreguts i el suport que el Departament d’Interior, amb el Sr. Saura al capdavant, ofereix envers el cos de Mossos d’Esquadra i extreure conclusions conjuntes. Aquests objectius s’han complert de manera molt satisfactòria amb tots els grups i, vist el tarannà i la poca sensibilitat del govern tripartit amb els discapacitats, hem elaborat un pla estratègic per a continuar la lluita pels drets laborals que ens volen retallar, ja que en pocs dies ens presentaran un decret de segona activitat que farà fora de cos, amb renuncia de la plaça inclosa, a tots el mossos que hem patit la desgràcia d’una discapacitat, també als que la tenen i estan treballant o assimilats i als propers que la poden patir.

.

Us volem comunicar que el Departament ja té a les seves mans un informe de la Comissió Jurídica Assessora sobre el projecte de decret. En principi aquest informe es comunica només al responsable del departament que l’ha demanat, en aquest cas Interior. Tenim l’esperança que la Comissió, a la qual vam remetre un informe, avali les nostres tesis i el Departament es vegi en la necessitat de modificar el decret substancialment. Considerem que si és així, abans de ser aprovat pel govern i publicat en el diari oficial, s’hauria de comunicar a tots els implicats, inclosa aquesta associació, com quedarà redactat el decret.

.

L’opinió que hem transmès als diferents grups parlamentaris és que, vistes les postures per part del Departament, vistes les mentides dites en el Parlament de Catalunya, inclús en algun mitjà de comunicació, i vist que mai s’ha entrat en el fons del que regula el decret, creiem i esperem equivocar-nos en benefici de tots quant a que el nou decret mantingui l’autoexpulsió de les persones amb incapacitats permanents del cos de Mossos d’Esquadra del seu últim esborrany.

.

També s’ha comunicat als diferents partits quines seran a partir d’ara les nostres prioritats i quins són els nostres projectes i, en funció del que anem sabent i ens vagin dient i inclús del que es pogués publicar, aplicarem diferents estratègies que en el seu moment anireu coneixent.

.

El matí d’avui ha estat realment intens ja que hem començat a les 9,30h i hem acabat a les 14h. Volem agrair a tots els partits, i molt especialment al cap de l’oposició, el seu esforç sobre aquesta problemàtica i el seu ple suport.

.

Incidim en que, en funció de certes informacions, us comunicarem per correu electrònic les accions a emprendre de les quals en són coneixedores els partits de l’oposició. No us càpiga dubte que el temps posarà les coses al seu lloc. Nosaltres no ens quedem de braços creuats sense fer res i continuem defensant sense descans uns drets que no només són nostres, SÓN DE TOTS.

amb-el-sr-artur-mas-i-la-sra-elena-ribera1

Amb el Sr. Artur Mas i la Sra. Elena Ribera

amb-la-sra-montserrat-nebrera

Amb la Sra. Montserrat Nebrera

amb-el-sr-jose-domingo

Amb el Sr. José Domingo

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: