Última hora

Vídeos de les mobilitzacions del 1998, 8 mesos de vagues.

Gràcies a un company gaudirem de les imatges que  il·lustren les mobilitzacions de les vagues del any 1998. Mobilitzacions que van ser-hi i seran sempre un referent en la nostra història. Molts dels companys que varem estar 8 mesos de manis van unir-se  fins a 1 miler aprox. en alguna ocasió, per la defensa i la millora del nostre col·lectiu. Avui gaudim de algunes millores aconseguides pel col·lectiu. El vídeo es un record i vull aprofitar per dir-los, a aquest bombers que no hi creuen només que amb ells mateixos, que en el passat havíem estat menys, però més units. Cal fer la valoració actual després d’haver perdut la vida companys i amics nostres, per descomptat que la faci cadascú com consideri, per que desprès del esforç posterior del succés d’Horta de Sant Joan fins avui, ens hem de re considerar que som i que volem ser-hi d’aquí en endavant. Companys sense la participació de tots, qui  guanya la guerra i viuen força tranquils són els apoltronats. Els bombers de base no els hi preocupem gaire, clarament molts o no tenen capacitat professional ni personal per decidir el nostre futur, si no temps al temps.

Abans no teníem tants i millors mitjans que ara, però tot i així,  som un referent per altres cossos de bombers, veurem d’aquí en endavant.

Com es que abans focs força grans s’apagaven amb menys personal?. Altra preguna seria: com avui amb focs mitjans i molts més mitjans tècnics”que no vol dir humans” ens generen molts problemes de coordinació i de seguretat  que inclús 5 bombers nostres han perdut la vida amb “un accident inevitable i amb una actuació impecable.” . Aquest estiu tots hem tingut sort, la poca feina no a permet aflorar la greu manca de personal, ajudats també pels bombers voluntaris que han contribuit interessadament cobrant les seves nòmines…per tal de que no sigui evident la manca de bombers professionals. Companys uns i altres, no oblidem el passat per que ens pot tornar a passar factura al futur.

About AILBOD (76 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: