Última hora

Quarta reunió amb el Departament d’Interior

Les associacions de mossos i bombers discapacitats, representades respectivament pel president Àngel Gómez-Quintero i el tresorer Domenech Puig Eroles, i per Jaume Navarro, han tingut avui la quarta d’una sèrie de reunions que es mantenen per tractar el tema de la segona activitat, les discapacitats i disminucions psíquiques o físiques i la seva integració als dos cossos. A aquesta reunió han assistit la Directora de Serveis, Sra. Meritxell Masó Carbó, la Subdirectora General de Recursos Humans i Relacions Laborals, Sra. Roser López Sala, la Subdirectora General de Recursos Humans de la DGP, Anna Maria Pintó Riera, i el Subdirector General d’Administració i Recursos Humans, Alfons Rosell Roig.

En aquesta reunió s’han abordat temes concrets de companys de diversa consideració, temes que tenen a veure amb destinacions, funcions, problemes al lloc de treball, amb companys als que es va denegar la incorporació, amb companys que per problemes personals van demanar fora de termini la seva reincorporació, etc. Sobre aquest últim tema demanem que s’anul·li la disposició del decret que parla del termini d’un any per a demanar les places a les persones amb incapacitats.

Possiblement la propera setmana ja tindrem alguna reunió per tal de assolir solucions concretes amb Recursos Humans. Sembla ser que la cosa s’està desencallant i esperem que tot arribi a bon port. De tot plegat volem destacar que la Directora ha insistit molt en que s’ha de trobar solució d’una manera o d’una altra a tota aquesta problemàtica. Us continuarem informant.

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: