Última hora

Assemblea general d’AILMED

Estimats afiliats i simpatitzants, el dissabte 18 d’abril hi ha prevista una important assemblea general a la que assistiran les Associacions per la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra, Policies Locals i Bombers de la Generalitat amb Discapacitat. Aquesta assemblea tindrà lloc a les 10,30 h a una sala del bar de l’ONCE del carrer Sepúlveda núm. 1 de Barcelona.

Està al costat de la comissaria de la Plaça Espanya, a l’edifici de l’ONCE entrant a la dreta trobareu l’entrada al bar i un cop a dins a la dreta es puja per unes escales.

L’assemblea és oberta a tothom: amb discapacitat o sense, afiliats, simpatitzants, tècnics de suport, segona activitat, companys/es amb fills discapacitats…

Entre d’altres qüestions, s’exposaran i s’analitzaran totes les novetats sobre:

> en quin punt estan tots els temes judicials en via contenciosa i penal,

> sobre la situació de segona activitat i les incapacitats permanents en els tres cossos

> sobre el suport i els informes al respecte del CERMI parlant de discriminació i vulneració de drets de persones amb discapacitat,

> situació de les tres associacions i les actuacions que volen engegar.

Aprofitarem també per donar suport al CERMI en la seva recollida de firmes per una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que modifiqui la Llei de Dependència y Autonomia Personal, de manera que se estableixin uns criteris justos de copagament que no expulsin a les persones en situació de dependència de la protecció social.

Esperem la vostra assistència i la vostra aportació i participació en tots els assumptes per avançar tots junts en la lluita per defensar els nostres drets. Si us plau, mireu si podeu confirmar la vostra assistència, ja que segons la capacitat podem utilitzar una sala o l’altre.

Àngel Gómez-Quintero Mora
President d’AILMED

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: